www.halkintakimi.com fanzinidir

22 Ağustos 2009 Cumartesi

Atölye/Cem ÖZEL

Trübünseverin Gönlünde Yatan Başkan

Yalanın bininin bir para olduğu günümüzde belki de en global yerel seçim hazırlık sürecini yaşamaktayız. Yalan makinesine kadran kırdıracak düzeydeki uçuk vaatler gazetelerde haber değeri bile bulamamakta artık.

Sporseverliğin futbolseverlikle eş tutulduğu hatta yerine geçtiği güzel Türkiye’mizde farklılaşmak adına, fark yaratmak adına “ inovasyon” diye inim inim inleyen entelektüel çevrelerine inat yaratıcı fikirlerimizle bu köşeden başkan adaylarına ışık tutuyoruz.

Öyle metroymuş, hafif raylı sistemmiş, kömürmüş, bunlara hiç gerek yok. Hiiiççç gerek yok hem de. Size bire bin katacak, Konfüçyüs deyimi ile “ balık vermektense balık tutmayı sağlayacak” fikir; ilçemizin futbol takımının yeni altyapı tesisleri ile artacak altyapı oyuncu sayısıdır.

Öyle hayal kuruyorsun demeyin. Süperlig’de sıradan bir dört büyük oyuncusu bir milyon avroya burun kıvırıyor (vergi hariç). Avronun kapandığı son kur 2.14 TL. Matematiğim zayıftır; kaç eski, kaç yeni TL ettiğini siz hesaplayın. Öyle dört büyükler bize kapalı derseniz süper ligde sıradan bir oyuncunun kazandığı para 500.000 TL. Eski para ile milyar; yine vergi hariç.

Şimdi her yıl altyapımızdan üstyapımıza çıkacak oyuncuları belediyemizspor takımından bedava Birinci lig ve Süperlig takımlarına bedelsiz veriyoruz. 18 oyuncudan 5 yılda 90 tane oyuncu eder; bu da 90 tane kallavi milyoner eder. Eeeeeeee böylece her mahallede bir milyoner sloganını da her apart”ı”man da gerçekleştirerek ünlü siyasetçilerimizin geçmiş seçim vaatlerini gerçekleştirmiş olacağız. Diğerlerini de maddeler halinde aşağıya sıraladık. Olur mu olmaz mı derseniz hesabı yukarıda.


- Şehir stadının önüne metro yapılacak
- Okuyup da ne olacak, her mahalleye futbol meslek kursları açılımı ile yukarıdaki kalkınma planına zemin hazırlanacak
- Maddi durumu el vermeyen vatandaşlarımıza “yeşil” kombineler verilecek.
- Her çiftçiye traktöre gerek yok, hepsine futbol topu yeter de artar bile; bol bol tepin.
- Hakem hatalarının üzerine gidip “hatagenekon”u çökerteceğiz.
- Ofsaydı kaldıracağız, golleri artıracağız.
- MHK ile stand-by anlaşmalarına son verip, TFF’ye futbolseverin ümüğünü sıktırmayacağız
- En geç sezon sonunda yediğimiz golleri tek haneli rakamlara indireceğiz
- Lig tv’nin ilçe tv’de korsan olarak izlenmesini sağlayacağız.
- Maçlarımızı spiker olarak İlker Yasin - Banu Alkan ikilisine sundurup rakip takımın korkulu rüyası haline geleceğiz.

Bu kadar misyon ve vizyon içeren projelerimize hala uçuk seçim vaadi diyenlere atfen İsmail YK’dan “ Allah belanı versin ” şarkısını seçim otobüsünün sonuna kadar açılmış uyku ve huzur kaçıran hoparlörlerinden çalmayı görev addederiz.

Hiç yorum yok:

Biz kimiz?

Biz, büyük olmayı "çok" olmak, önüne her geleni ezebilmek, görgüsüz hezeyanlarını tatmin için herşeyin ve herkesin alınıp satılabildiği ortamları yaratıp sonra da oradan beslenmek olan ve tapınılası tek değeri sadece ve sadece "güç" olarak görenlerin yer aldığı tribünün tam karşısında, Eto'o ların,Pluton'ların,Pakistan'lı bebelerin, Irak'lı dedelerin, Latin Amerika'lı işçilerin,siyahların-beyazların,kızılderililerin-eskimoların-çingenelerin,pazar malı ucuz beyaz pamuklusunun üzerine siyah şeritler diktirerek mahalle maçına çıkan veletlerin, o ucuz formayı o velete etiketini koymadan diken komşu teyzenin, topumuzu bize bedeli ruz-ı mahşerde ödenecek bir "borç" karşılığı veren bakkal amcanın, sözün özü "Halkın Takımı" yız.

İzleyiciler

online ziyaretçiler

Halkın Takımı Dergisi 1. sayı

Halkın Takımı Dergisi 1. sayı
Mayıs-2008

Halkın Takımı Dergisi 2. sayı

Halkın Takımı Dergisi 2. sayı
Temmuz-2008

Halkın Takımı Dergisi 3. sayı

Halkın Takımı Dergisi 3. sayı
Eylül-2008

Halkın Takımı Dergisi 4. sayı

Halkın Takımı Dergisi 4. sayı
Kasım-2008

Halkın Takımı Dergisi 5. Sayı

Halkın Takımı Dergisi 5. Sayı
Mart/2009
Web Stats