www.halkintakimi.com fanzinidir

24 Şubat 2009 Salı

Halkın Takımı Amatörlerimiz

DAMALI KARTALLAR ŞAMPİYON…

Satranç Takımımızın sporcuları katıldıkları özel turnuvalarda şampiyonluğu kimseye kaptırmadı. 28 – 30 Kasım tarihleri arasında İzmir Halkapınar Spor Tesisleri’nde yapılan ve 100 kişinin katıldığı İzmir Şampiyonası’nda sporcumuz Fethi Apaydın birinci oldu.

İskenderun’da 1 – 4 Aralık tarihleri arasında düzenlenen Milli Eğitim Türkiye Satranç Şampiyonası’nda yıldızlar kategorisinde mücadele eden Cankut Emiroğlu şampiyonluğu kazanırken… Mert Yılmazyerli gençler kategorisinde birincilik elde etti.

7 – 13 Aralık’ta Feshane’de düzenlenen İstanbul Şampiyonluğu’nda şampiyonluğu sporcularımızdan Erhan Tanrıkulu kazanırken, Tutku Kahraman Maraşlı dördüncü oldu.

Kutlu olsun kartallarımıza…






JİMNASTİKÇİ MİNİKLER DE ŞAMPİYON

28-30 Kasım 2008 tarihleri arasında Bulgaristan'ın Burgaz Şehrinde düzenlenen 1. Chernomoretz – Burgaz Ritmik Jimnastik Turnuvası' na katılan Ritmik Jimnastik Takımımız, 19 ülkenin yer aldığı turnuvayı Minikler kategorisinde şampiyon olarak tamamladı.

Jimnastikçilerimiz'den Dilara Ünbay, top ve serbest stilde birinci olurken İrem Özdoğru, lobutta birincilik kazandı. Selin Mutluç, serbest stilde ikincilik elde ederken, İpek Vardar top kategorisinde, Şule Süleymanoğlu ise lobutta üçüncü olarak Ritmik Jimnastik Takımımızı takım halinde birincilik kürsüsüne taşıdılar.
Turnuvayı Ukrayna ikinci, Bulgaristan ise üçüncü sırada tamamladı.

Civciv kartallarımızı kutluyoruz…

MASA TENİSİ GERİ KALIR MI?...

Masa Tenisi Takımımız, 27-28 Aralık tarihleri arasında Tozkoparan Spor Salonu'nda yapılan İstanbul İl Birinciliği müsabakaları sonucunda, rakiplerini yenerek İstanbul Şampiyonu oldu.

İstanbul İl Birinciliği'nde Akpınar'ı yarı finalde eleyen Takımımız, finalde İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Siyah-Beyazlılarımız, müsabakayı 3-0 kazanarak İstanbul Birinciliği'ni elde etti.

Masa Tenisi Takımımız, Süper Lig'de de güçlü rakibini 4-3'lük skorla mağlup etmeyi başarmıştı. Bu arada ilk devresi tamamlanan Süper Lig'de 4. sırada yer alarak ilk 8 içine giren Masa Tenisi Takımımız, 28 Şubat'ta başlayacak play-off'larda mücadele edecek.

Bileğinize sağlık çocuklar…

Hiç yorum yok:

Biz kimiz?

Biz, büyük olmayı "çok" olmak, önüne her geleni ezebilmek, görgüsüz hezeyanlarını tatmin için herşeyin ve herkesin alınıp satılabildiği ortamları yaratıp sonra da oradan beslenmek olan ve tapınılası tek değeri sadece ve sadece "güç" olarak görenlerin yer aldığı tribünün tam karşısında, Eto'o ların,Pluton'ların,Pakistan'lı bebelerin, Irak'lı dedelerin, Latin Amerika'lı işçilerin,siyahların-beyazların,kızılderililerin-eskimoların-çingenelerin,pazar malı ucuz beyaz pamuklusunun üzerine siyah şeritler diktirerek mahalle maçına çıkan veletlerin, o ucuz formayı o velete etiketini koymadan diken komşu teyzenin, topumuzu bize bedeli ruz-ı mahşerde ödenecek bir "borç" karşılığı veren bakkal amcanın, sözün özü "Halkın Takımı" yız.

İzleyiciler

online ziyaretçiler

Halkın Takımı Dergisi 1. sayı

Halkın Takımı Dergisi 1. sayı
Mayıs-2008

Halkın Takımı Dergisi 2. sayı

Halkın Takımı Dergisi 2. sayı
Temmuz-2008

Halkın Takımı Dergisi 3. sayı

Halkın Takımı Dergisi 3. sayı
Eylül-2008

Halkın Takımı Dergisi 4. sayı

Halkın Takımı Dergisi 4. sayı
Kasım-2008

Halkın Takımı Dergisi 5. Sayı

Halkın Takımı Dergisi 5. Sayı
Mart/2009
Web Stats